Tarieven

Particuliere tarieven:
Individuele therapie € 125,= per uur (vrij van BTW).
Relatietherapie € 145,20 per uur (incl. 21% BTW).

Een afspraak kan tot 24 uur ervoor worden geannuleerd. Daarna wordt een bedrag van € 125,= in rekening gebracht.

Zakelijke tarieven:
Als het gaat om zakelijke coaching kunt u rekening houden met een bedrag van € 195,= excl. BTW per uur.
Voor trainingen maken we na overleg een heldere offerte.

Informatief:
VERGOEDING VANUIT DE ZORGVERZEKERING
De therapie wordt veelal vanuit uw aanvullende verzekering gedeeltelijk vergoed (complementaire zorg/alternatieve geneeswijzen/psychosociale begeleiding). Voordeel is dat uw eigen risico niet wordt aangesproken bij vergoeding vanuit uw aanvullende pakket. U betaalt de sessies direct aan Kijk naar Jezelf en declareert de nota zelf bij uw verzekeraar. Vanuit Kijk naar Jezelf is er geen contact met uw verzekeraar. Niet elke verzekeraar vergoedt relatietherapie.
Voor een actueel overzicht klik hier. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Bel altijd eerst met uw zorgverzekeraar!

Kijk naar Jezelf is aangesloten bij ABvC (116844), RBCZ (301312R).

BETALING DOOR UW WERKGEVER
Heeft u werk, dan kan het interessant zijn om met uw werkgever te overleggen of deze uw therapie- of coachingstraject wil vergoeden. Werkgevers betalen vaak graag mee in de vorm van tijd of geld aan een coachtraject of een behandeling. Als uw bedrijf de sessies voor u betaalt, kijk dan bij de zakelijke tarieven voor de prijzen.

COACHINGSTRAJECT IS AFTREKBAAR VOOR ONDERNEMERS EN ZZP’ERS
Bent u ondernemer of officieel geregistreerd ZZP’er, dan kunt u het coachingstraject als aftrekpost voor de inkomstenbelasting opgeven bij de belasting. Deze kosten vallen onder de post ondernemerskosten.